AssuPortal is beschikbaar als een cloud oplossing. Er is geen installatie nodig en u hoeft geen extra software of hardware aan te schaffen. U kunt direct via een eigen beveiligd account uw relaties beheren en sneller en efficiënter gaan werken. En dat tegen een zeer scherpe prijs.

 

De cloud oplossing van AssuPortal bevat vele functionaliteiten, waaronder:

 

Vernieuwde interface

Speciaal voor de cloud versie is een nieuwe interface ontwikkeld. Relatie- en contractoverzichten zijn naar eigen wens in te richten en formuliervelden kunnen in- of uitgeschakeld worden.

 

 

Urenregistratie

Zodra een klantdossier geopend wordt, gaat de teller lopen. Alle actieve tellers (dit kunnen er meerdere tegelijk zijn) worden onderin het scherm getoond. Een teller kan met een enkele klik gepauzeerd, hervat of afgerond worden. Bij afronding kan het aantal geregistreerde minuten gecorrigeerd worden en een omschrijving toegevoegd worden, alvorens deze wordt geboekt op een klant- en contractdossier of een serviceabonnement.

 

Serviceabonnementen & facturatiemodule

Er kunnen serviceabonnementen voor verzekeringen en hypotheken aangemaakt en beheerd worden. Per serviceabonnement kan een selectie van contracten gekoppeld worden en kan er (per periode) een abonnementstarief met een maximaal aantal te besteden (advies)uren ingesteld worden. Ahv. de urenregistratiemodule kan bepaald worden of er uren extra gewerkt zijn en gefactureerd moeten worden.

 

Opslag van documenten en bestanden bij een Cloud Storage Provider of een eigen NAS

Documenten en bestanden kunnen online opgeslagen worden bij elke provider die toegang biedt via SFTP, FTP of SSH. Tevens is een directe koppeling aanwezig met Google Drive en Egnyte. U kunt eigen documenttemplates uploaden om snel brieven, faxen of polisoverzichten te genereren en direct te bewerken in uw favoriete tekstverwerker (bijv. MS Word, Open Office, Libre Office of Google Documenten).

AssuPortal kan ook koppelen met een NAS- of server op uw eigen kantoor. Dan houdt u uw documenten binnen uw eigen kantoornetwerk.

 

Verwerken van polis- en prolongatieberichten van ABZ / STS-berichtendienst

Polismutatie- en prolongatieberichten uit uw ABZ-postbus kunnen in batch of per stuk verwerkt worden in uw administratie. Bij elk bericht wordt per contract-veld aangegeven wat de oorspronkelijke waarde en de waarde uit het bericht is en wat de nieuwe waarde in AssuPortal moet worden. 

 

Verwerken van documenten via Aplaza

De cloud-versie van AssuPortal bevat een koppeling met de documenten-dienst van Aplaza. Deze dienst verwerkt documenten, zoals polisdocumenten, polisvoorwaarden,brieven, nota’s, winstbijschrijvingen en pensioenoverzichten, die de maatschappijen en serviceproviders aanleveren. Hiermee kunnen de documenten automatisch en digitaal in het juiste klantdossier in AssuPortal geplaatst worden..

 

E-mails opvragen op relatieniveau

AssuPortal koppelt met GMail of elke mailprovider die IMAP ondersteunt om een overzicht van e-mails op klantniveau te presenteren.

 

Koppeling met E-factuur Intermediair

De facturen en prolongatieboekingen in AssuPortal kunnen via een druk op de knop naar E-factuur Intermediar (EFI) ingestuurd worden. EFI kan vervolgens gebruikt worden voor het uitvoeren van automatische incasso's.

 

Exporteren en importeren van relatie- en contractgegevens 

Relatie- en contractgegevens kunnen geëxporteerd worden naar Adviesbrief (directe koppeling), Hypobox en Clareo (via export/import van XML-bestanden).

 

Rechtenbeheer

Gebruikers kunnen ingedeeld worden in gebruikersgroepen met elk eigen lees- of schrijfrechten. Ook kunnen relatiegroepen aan gebruikersgroepen gekoppeld worden. Hiermee worden relaties- en contracten alleen zichtbaar zijn voor gebruikers uit een bepaalde groep of afdeling van uw organisatie.

 

Beschermde omgeving

Elk account beschikt over een eigen afgeschermde database en werkt alleen via een beveiligde SSL-verbinding.

 

WebDav-koppeling (in ontwikkeling)

Op dit moment zijn we de laatste aanpassingen aan het maken aan een WebDav-koppeling, zodat documenten- en bestanden op relatie- en klantniveau ook eenvoudig op te vragen zijn op mobile devices.

 

 

Is het tijd om over te stappen naar AssuPortal? Neem dan contact met ons op.